Blog

U susret letu 

"Cilj odgoja je u tome da tijelu i duši da svu 
ljepotu i potpunost koju mogu imati."
Platon

Ukoliko se i Vi radujete letu, pravo je vreme za početak priprema kako bismo ga dočekali lepe i blistave kože. Neka ova zabavna avantura počne od jedne tople kupke prirodnim morskim sunđerom. 
Ovaj proizvod je antialergijski, pa ga podjednako mogu koristiti i deca i odrasli. Prirodni morski sunđer temeljno čisti kožu, uklanjajući mrtve ćelije, a njegova nežna tekstrura je pogodna i za najosetljiviju kožu. Prilikom kupanja pravi raskošnu penu, pa predstavlja pravo uživanje. 
Velika prednost prirodnog morskog sunđera u odnosu na sintetičke je trajnost i bezbednost, s obirom na to da svojim prirodnim enzimima ne dozvoljava pojavu i rast buđi, plesni i bakterija. Samim tim nema neprijatnih mirisa i potpuno je bezbedan za duže korišćenje. 
Da bi Vaša kolena i laktovi bili nežni i blistavi koristite dodatak morskom sunđeru za delove kože sa zadebljanjima. Uz ovaj tretman preporučujemo i prirodni sapun na bazi maslinovog ulja. 
U ponudi Grčke masline shop možete naći i poklon set u prelepoj svilenoj vrećici koja sadrži prirodan morski sunđer, dodatak sunđeru sa grubljom teksturom (za laktove i kolena), prirodni sapun na bazi maslinovog ulja (u više mirisnih nota), morsku školjku kao i magnet u dezenu sapuna. 
Prelep poklon za Vas i Vama drage osobe. 

Vaša Grčka maslina Shop 

Mirjana Stevanović