Unesite Mediteran u Vaš dom! 

GRČKA MASINA SHOP 


Zašto maslinovo ulje ?  

Najzdravije od svih vrsta maslinovog ulja je ekstra devičansko ulje zbog jednostavnog filtriranja masnih kiselina prilikom proizvodnje. 
Nutricionističko esktra devičansko ulje je izuzetno zdravo u ishrani, jer je bogato hlorofilom, lecitinom (prirodni antioksidans koji stimuliše metabolizam masnoća, šećera i belančevina) i esencijalnim vitaminima A, D i K te vitaminom E. Maslinovo ulje blagotvorno deluje na probavu, doprinosi jačanju imuniteta, kao i rastu dece te usporava starenje zbog visokog sadržaja antioksidansa koji blokiraju slobodne radikale. Dobro je za kosti i zglobove, ulepšava kožu, pomaže pri obnavljanju jetre i ubrzava metabolizam, Takođe pomaže kod dijabetesa i čira na želucu. Najveći značaj ovog ulja je blagotvoran uticaj na srce i krvne sudove. Naime, zbog visokog sadržaja mono nezasićenih kiselina, maslinovo ulje štiti HDL holesterol (dobri holesterol), a smanjuje loš holesterol (LDL). 
Osim što simbolizuje prijateljstvo i mir, maslina leči više od 60 bolesti. Ona je puna hranljivih sastojaka, vitamina kao i lekovitih svojstava. Neka od njih su antibakterijska, protivupalna, protivgljivična i antivirusna. Nizak sadržaj višestruko nezasićenih masnih kiselina čini maslinovo ulje puno otpornijim na visoke temperature u odnosu na druga ulja, pa je ono bolje za kuvanje i prženje. 

Dobrodošli u Grčku Maslinu!

Nudimo vam esktra devičansko Maslinovo ulje, sa padina osunčanih seoskih domaćinstava Grčkog Peloponeza. 
Pošaljite nam poruku ili nas pozovite na 065/2891-639. 
Isporučujemo na teritoriji cele Srbije

Naša adresa: 

Aleksandra Stefanovića 2,

35000 Jagodina, 
Serbia

Kontaktirajte nas: 

Radno vrijeme: 

Pon - Ned: 10:00am - 18:00pm

grckamaslinashop@gmail.com
+381607200708